Verkoop, verhuur of beheer uw eigendom zorgeloos met Immo D’hondt

Als het gaat over je vastgoeddroom, dan wil je iemand die je kan vertrouwen. Mensen die hun woord geven én ook nakomen. Enthousiaste experts voor jou én voor een succesvolle verkoop zorgen aan de beste prijs.

Heb je nog geen idee over de vraagprijs? Wij maken een realistische waardebepaling en onderzoeken de beste prijs in jouw omgeving in de vastgoedmarkt.

Wat houdt het verhuurproces precies in? Welke stappen moet ik doorlopen & wanneer kan ik rekenen op ondersteuning van Immo D’hondt? De beste lange termijn huurder vinden voor uw eigendom is onze missie.

Dankzij een unieke en doelgerichte offline en online marketingstrategie bereiken wij de juiste kandidaten voor uw eigendom.

Je bezit een appartement, KMO-unit, assistentie-woning, een gemeenschappelijke autostaanplaats of garage in een gebouw, samen met meerdere eigenaars? Dan maakt u deel uit van een vereniging van mede-eigenaars, en bent u wettelijk verplicht een syndicus aan te stellen.

Wenst u een kennismakend gesprek om meer info te krijgen over onze dienstverlening als professionele syndicus, bel dan op het naar 055 69 68 67 of mail naar nele@immodhondt.be

Uw eigendom verkopen onder gesloten omslag

 
De dag van vandaag wordt er steeds meer vastgoed verkocht via het systeem van bieden onder gesloten omslag. Immo D’hondt heeft ook zo een systeem, ‘Bid2Buy’. Maar hoe gaat dit nu precies in zijn werk? Wij geven je graag een woordje uitleg!
Lees meer...