Verkoop verhuur of beheer van jouw vastgoed.

Dromen zijn bedrog? Niets van! Samen met ons team van experten gaan wij héél ver om jouw vastgoeddroom waar te maken. Verkopen, verhuren, beheren, … Het is geen geheim dat het makelaarschap in de genen van de familie D’hondt zit. Ontdek hier wat we voor jou kunnen betekenen. 

Verkopen met kennis

 

Nog geen idee van de vraagprijs van je woning? Dankzij onze marktkennis geven wij je een realistische waardebepaling, die zorgt voor een snellere verkoop. Daarnaast kan je rekenen op professionele vastgoedstyling, fotografie en online publiciteit.

Meer over het verkopen van je woning 

Verhuren zonder zorgen

 

Als verhuurder krijg je van ons professionele begeleiding bij het bepalen van de verhuurprijs en het opstellen van de nodige wettelijke documenten. Een gerichte marketingstrategie zorgt ervoor dat je de juiste kandidaat-huurders aantrekt.

Meer over het verhuren van je woning  

Professioneel vastgoedbeheer

 

Als mede-eigenaar van een pand ben je verplicht om een syndicus aan te stellen. Een syndicus beheert het gebouw en helpt bij alle administratie en dagdagelijkse problemen. Als syndicus staan wij 24/7 voor je klaar en volg je alles mee via een online portaal.

Meer over vastgoedbeheer 

Verkopen onder gesloten omslag

Het systeem van bieden onder gesloten omslag wint de laatste jaren sterk aan populariteit. Dit is vooral interessant wanneer er veel kandidaat-kopers zijn. Onze Bid2Buy methode geeft iedereen een eerlijke kans om een bod uit te brengen.

Meer over verkopen onder gesloten omslag