Eerlijke & vlotte verkoop van jouw woning - Immo D’hondt

Een passie voor panden

Wij waarderen jouw woning! Hoe we dat doen? Letterlijk, door een realistische schatting te maken van de vraagprijs. Maar ook door je te begeleiden vanaf het moment dat je beslist om het pand te verkopen tot wanneer de handtekening is gezet bij de notaris. En dat de verkoopakte getekend zal worden, daar mag je op rekenen.

Correcte waardebepaling

De start van een succesvolle verkoop? Dat is de correcte waardebepaling van jouw pand. Dankzij onze kennis van vraag en aanbod kunnen wij een marktconforme schatting geven van de waarde van je woning. Een goede schatting staat gelijk aan een snellere verkoop! We hebben dus exact hetzelfde doel als jij voor ogen.

Professionele vastgoedstyling

We laten je eigendom van z’n beste kant zien, want het oog wil ook wat! Indien nodig kunnen we bepaalde ruimtes stylen met decoratie of (kartonnen) meubels. Dit brengt het pand tot leven en zorgt voor aantrekkelijke foto’s. Kandidaat-kopers zien zo sneller het potentieel van de woning. Uiteraard worden de foto’s ondersteund door een vlot geschreven tekst die focust op de troeven van de woning.

On- en offline publiciteit

We publiceren jouw woning niet enkel op onze eigen website, maar ook op alle grote immosites (Zimmo, Immoweb, Immovlan, …). Daarnaast gaan we kandidaat-kopers in ons klantenbestand actief benaderen om jouw woning voor te stellen. Naast ons online netwerk, zetten we ook in op offline media en adverteren we geregeld in lokale magazines. Aan het pand zelf voorzien we duidelijke signalisatie zodat het zeker in het oog springt.

Samenstelling van het verkoopdossier & overeenkomst

We verzamelen alle nodige documenten en stellen een volledig verkoopdossier voor je samen. Tijdens het onderhandelingsproces gaan we in gesprek met koper en verkoper om tot een overeenkomst te komen die voor alle partijen een gunstig resultaat heeft. In samenspraak met de notaris van jouw keuze maken we de compromis op en begeleiden we je tot le moment suprême: het ondertekenen van de akte.

Eén aanspreekpunt voor koper en verkoper

Een makelaar die je niet kan bereiken, daar heb je niet veel aan. Bij Immo D’hondt kan je elke werkdag terecht tussen 9u en 21u of zaterdag op afspraak. Je hebt één aanspreekpunt dat voor je klaarstaat doorheen het ganse verkoopproces. Indien nodig overlopen we de details van het pand met onze huisarchitect. Zo kunnen we kandidaat-kopers meteen de juiste info geven op vlak van bouwtechnische mogelijkheden, kostprijs van verbouwingen, … Na elk bezoek informeren we je over de reacties en volgende stappen. Spannend!

Verkoop jouw woning met Immo D’hondt