groepsfoto winter

Begeleiding op maat bij projectontwikkeling

D-Vast, nieuwbouwexperts

Met onze vennootschap D-Vast zijn we een jonge, maar ervaren projectontwikkelaar. De projecten worden gerealiseerd door aannemers uit eigen streek en zijn gekenmerkt door hun hoge afwerkingsgraad. Het immo D'hondt team zorgt voor een professionele en gepersonaliseerde begeleiding bij onder meer de materiaalkeuze. Vader Ignace D'hondt volgt steeds de projecten nauwlettend op. Stijn Verplancken, partner van Eefje, begeleidt als architect (STAA Architecten) alle projecten.

D-Vast, realisaties

Onze recente realisaties zijn: In 2015: 'Residentie Puithoek' te Nederename, zeven appartementen. In 2017: Vier koppelwoningen te Nukerke. In 2018: 'Residentie De Craeye' te Leupegem, tien prestigieuze appartementen. In 2020-2021: 'Residentie Paddenhoek' te Kluisbergen, achttien appartementen. In 2021-2022: 'Residentie Lili' te Bevere, zeven appartement in volle realisatie.

Vertrouw ons uw project toe

Een project ontwikkelen met de ervaring en kennis van de familie D'hondt? Dat kan! Ook kunnen we instaan voor de verkoop of verhuur van uw nieuwbouwproject. Wij begeleiden uw vastgoedavontuur van A tot Z. Al drie generaties lang heeft de familie D’hondt ervaring in interieurvormgeving, bouw en projectontwikkeling. We delen graag onze kennis en ervaring met U. Contacteer ons gerust vrijblijvend voor meer inlichtingen.

Verkoop, verhuur of beheer uw eigendom zorgeloos met Immo D’hondt

Uw vastgoedmakelaar die altijd klaar staat om jou te helpen bij de verkoop van uw woning

Als het gaat over je vastgoeddroom, dan wil je iemand die je kan vertrouwen. Mensen die hun woord geven én ook nakomen. Enthousiaste experts voor jou én voor een succesvolle verkoop zorgen aan de beste prijs. Heb je nog geen idee over de vraagprijs? Wij maken een realistische waardebepaling en onderzoeken de beste prijs in jouw omgeving in de vastgoedmarkt.

Uw eigendom zorgeloos verhuren aan de beste prijs

Wat houdt het verhuurproces precies in? Welke stappen moet ik doorlopen & wanneer kan ik rekenen op ondersteuning van Immo D’hondt? De beste lange termijn huurder vinden voor uw eigendom is onze missie. Dankzij een unieke en doelgerichte offline en online marketingstrategie bereiken wij de juiste kandidaten voor uw eigendom.

Immo D’hondt beheer staat voor een zorgeloos beheer van uw gebouw.

Je bezit een appartement, KMO-unit, assistentie-woning, een gemeenschappelijke autostaanplaats of garage in een gebouw, samen met meerdere eigenaars? Dan maakt u deel uit van een vereniging van mede-eigenaars, en bent u wettelijk verplicht een syndicus aan te stellen. Wenst u een kennismakend gesprek om meer info te krijgen over onze dienstverlening als professionele syndicus, bel dan op het naar 055 69 68 67 of mail naar nele@immodhondt.be

Hoe wij te werk gaan

Stap 01

Contacteer ons voor een vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom.
Of voor een samenwerking als syndicus.

Stap 02

Wij bezorgen jou een realistische prijs voor uw woning, appartement, handelspand of grond.
Of een offerte voor onze dienstverlening als syndicus.

Stap 03

We voorzien een gedetailleerde beschrijving van je woning, zorgen voor professioneel beeldmateriaal (3D rendering, een virtual tour of …) en promoten uw eigendom via doelgerichte en op maat gemaakte off- en online kanalen.
Of we starten met het zorgeloze beheer van uw gebouw.

Stap 04

We organiseren bezoeken met potentiële kopers of huurders. En volgen deze nauwgezet op waarbij we instaan voor de onderhandeling om de beste prijs voor uw eigendom te bekomen.
Of wij organiseren een algemene vergadering, … voor uw gebouw.