Uw gedreven & gepassioneerde lokale vastgoedexpert in Regio Vlaamse Ardennen

 

Eefje, Jurgen, Marlies en Marjon zijn het aanspreekpunt voor de verkoop van uw eigendom. Met een correcte waardebepaling, professionele fotografie en vastgoedstyling, publiciteit die in het oog springt en een goede communicatie zorgen wij voor een vlotte verkoop van uw vastgoed. Overtuigd van ons enthousiasme? Contacteer ons dan voor een gratis waardebepaling via 0498/88.88.89.

Safiyé is verantwoordelijke voor verhuur. Wij zorgen voor voldoende publiciteit, een goede screening van kandidaten en de volledige afhandeling van het verhuurdossier. Wilt u volledig zorgeloos verhuren, dan is onze formule van rentmeesterschap de ideale oplossing.

Nele en Christophe beheren onze syndic-afdeling. Als syndicus zorgen wij voor het financieel, technisch en administratief beheer van de gemeenschappelijke delen van een mede-eigendom. In een persoonlijk gesprek gaan we graag dieper in op onze werkwijze als syndicus. Bel ons gerust op 055 69 68 67 voor het maken van een afspraak met Immo D’hondt Beheer.

Wij kijken er alvast naar uit om u verder te helpen.

Contacteer ons  

Hoe wij te werk gaan

Stap 01

Contacteer ons voor een vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom.
Of voor een samenwerking als syndicus.

Stap 02

Wij bezorgen jou een realistische prijs voor uw woning, appartement, handelspand of grond.
Of een offerte voor onze dienstverlening als syndicus.

Stap 03

We voorzien een gedetailleerde beschrijving van je woning, zorgen voor professioneel beeldmateriaal (3D rendering, een virtual tour of …) en promoten uw eigendom via doelgerichte en op maat gemaakte off- en online kanalen.
Of we starten met het zorgeloze beheer van uw gebouw.

Stap 04

We organiseren bezoeken met potentiële kopers of huurders. En volgen deze nauwgezet op waarbij we instaan voor de onderhandeling om de beste prijs voor uw eigendom te bekomen.
Of wij organiseren een algemene vergadering, … voor uw gebouw.