Uw vastgoedmakelaar die altijd klaar staat om jou te helpen bij de verkoop van uw woning

Zo gaat IMMO D’HONDT te werk bij de verkoop van uw woning:

Alles start met een correcte waardebepaling. Door onze goede marktkennis kunnen wij u een correct en marktcomform idee geven van de waarde van uw woning. Door te werken met correcte prijzen kunnen wij u een snelle verkoop garanderen.

-  Correcte samenstelling van het verkoopsdossier. Sommige documenten zal u al in uw bezit hebben, andere zullen moeten opgevraagd worden. Wij doen dit voor u!  Wij gaan u als klant volledig ontzorgen, zo kan u zich op andere zaken gaan focussen.

- Wij laten uw eigendom van zijn beste kant zien. Indien nodig gaan wij uw eigendom stylen. Bij een leegstaand pand gaan we bijvoorbeeld kartonnen meubelen gebruiken. Interieur is nu eenmaal een andere passie van IMMO D’HONDT. Want geef toe, de verkoop van een woning begint toch met mooie, aantrekkelijke foto’s. Uiteraard worden de foto’s ondersteund door een vlot geschreven advertentie.

- Publiciteit die er uitspringt. Uw eigendom wordt opgenomen op onze website. Alle panden worden op Immoweb, Zimmo, immo proxio, Immovlan en onze eigen website gepubliceerd. En uiteraard mogen we de kracht van sociale media in de huidige tijd niet uit het oog verliezen. Uw pand wordt ook doorgestuurd naar actieve kandidaat kopers in ons klantenbestand. Naast online publiciteit zorgen we ervoor dat u woning op regelmatige basis in de gedrukte media verschijnt. Zo publiceren we regelmatig in randeevoe, home en trends.. Aan het pand zelf zorgen we voor V-borden, spandoeken.. En ons ledscherm springt ook zeker in het oog!

-1 aanspreekpunt voor koper en verkoper. Bij ons heeft u 1 aanspreekpunt. Wij vinden het belangrijk dat u 1 gezicht heeft die u begeleid doorheen het ganse verkoopsproces. Op die manier zorgen wij dat wij uw pand door en door kennen. Indien nodig wordt u pand aan onze huisarchitect voorgelegd, zo kunnen we kandidaat kopers onmiddellijk de juiste info geven naar bouwtechnische mogelijkheden, kostprijs van verbouwingen… Bezoeken worden steeds begeleid door IMMO D’HONDT.

- Bereikbaarheid en communicatie. Wij zijn iedere dag te bereiken tussen 9 en 21u. Alles staat of valt met een goede communicatie. Niets is vervelender dan niet te weten welke acties er ondernomen worden voor uw pand, of er veel reacties zijn of niet.. Wij informeren u na ieder bezoek! Kandidaten moet ook vlot worden opgevolgd.

- Onderhandelen met kandidaat kopers. In het  onderhandelingsproces gaan wij koper en verkoper begeleiden om tot een overeenkomst te komen. 

- Opmaken van de compromis. In samenspraak met de notaris van uw keuze maken wij de compromis op. Na de compromis begeleiden wij uw verder tot wanneer de akte bij de notaris getekend wordt.